MORI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 780 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mori. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 19:58 We hebbende heerlijk gegeten.
8 mei 2024 om 19:39 Top top
6 mei 2024 om 20:34 Was goed,alleen bestelde drinken ontbrak
28 apr 2024 om 19:09 Bestelling kwam veel later dan afgesproken nadat ik erover gebeld had. Niet wat ik gewend ben van Mori…gelukkig is het altijd lekker
26 mrt 2024 om 21:43 - te laat - niet bereikbaar - vooral heel veel rijst - bezorginstructies niet gelezen Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
15 mrt 2024 om 22:14 Wij kregen ons eten koud en dik 1 uur telaat, bestelling was incompleet en de medewerker aan de telefoon erg onvriendelijk.
5 mrt 2024 om 23:34 Supper heerlijk en vers. Een aanrader
26 feb 2024 om 5:23 bezorgtijd kan beter 2 uur is erg lang eten was ijskoud, [Pokebowls] Pokebowl torikatsu [Maaltijdbox] Szechuan Ha box
24 feb 2024 om 20:22 Wat een heerlijke sushi! Echt heel vers. De bezorgtijd was ook perfect, precies optijd
20 feb 2024 om 21:23 Geschatte aankomsttijd klopte redelijk. Goede maaltijd. ruim voldoende voor 1 persoon.
20 feb 2024 om 17:03 De maaltijdboxen zijn erg lekker! De snacks ook. Wij blijven bestellen bij Mori!
17 feb 2024 om 20:41 It was a pity when I came to take the order and saw that to order directly in mori is 4 euro cheaper than by thuisbezorgd